Στο φως οι εκθέσεις Οδυσσέα για τα οικονομικά των κομμάτων – Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα  

Στο φως οι εκθέσεις Οδυσσέα για τα οικονομικά των κομμάτων – Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα  

Οκτώ ξεχωριστές εκθέσεις για το κάθε πολιτικό κόμμα, παρουσίασε η Ελεγκτική Υπηρεσία κατά τις οποίες, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του ελέγχου συμμόρφωσης των πολιτικών κομμάτων, για την χρονική περίοδο μεταξύ 2012 και 2015.

Στις ειδικές εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, καταγράφονται σε όλες, λάθη στις οικονομικές καταστάσεις, μη υποβολή αποδεικτικών στοιχείων, μη τήρηση κατάλληλων λογιστικών βιβλίων, λάθη στα αρχικά και τα συγκριτικά υπόλοιπα, εκπρόθεσμη υποβολή οικονομικών καταστάσεων, μη έκδοση απόδειξης είσπραξης, λήψη μη χρηματικών εισφορών χωρίς την έκδοση σχετικής απόδειξης.

Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα από τις ειδικές εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας:

ΔΗΣΥ

ΑΚΕΛ

ΔΗΚΟ

ΕΔΕΚ

ΕΛΑΜ

Κίνημα Οικολόγων

Κόμμα για τα Ζώα

Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE