Στο φως οι εκθέσεις Οδυσσέα για τα οικονομικά των κομμάτων – Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα  

Στο φως οι εκθέσεις Οδυσσέα για τα οικονομικά των κομμάτων – Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα  

Οκτώ ξεχωριστές εκθέσεις για το κάθε πολιτικό κόμμα, παρουσίασε η Ελεγκτική Υπηρεσία κατά τις οποίες, παρουσιάζονται τα αποτελέσματα του ελέγχου συμμόρφωσης των πολιτικών κομμάτων, για την χρονική περίοδο μεταξύ 2012 και 2015.

Στις ειδικές εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, καταγράφονται σε όλες, λάθη στις οικονομικές καταστάσεις, μη υποβολή αποδεικτικών στοιχείων, μη τήρηση κατάλληλων λογιστικών βιβλίων, λάθη στα αρχικά και τα συγκριτικά υπόλοιπα, εκπρόθεσμη υποβολή οικονομικών καταστάσεων, μη έκδοση απόδειξης είσπραξης, λήψη μη χρηματικών εισφορών χωρίς την έκδοση σχετικής απόδειξης.

Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα από τις ειδικές εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας:

- ΔΗΣΥ

- ΑΚΕΛ

- ΔΗΚΟ

- ΕΔΕΚ

- ΕΛΑΜ

- Κίνημα Οικολόγων

- Κόμμα για τα Ζώα

- Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE