Οι πιθανοί του Γιανέφσκι για το πρώτο… διπλό

Οι πιθανοί του Γιανέφσκι για το πρώτο… διπλό

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα η ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μπορεί η ΑΕΛ να στερηθεί αρκετούς ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο θα πάει για το διπλό με την ψυχολογία στα ύψη. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Λεμεσού, στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε την Ομόνοια και επιπλέον πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE