Πτώση αεροσκάφους - Θήβα: Νεκρός ο πιλότος - Σενετρίβη σε χωράφια - Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Πτώση αεροσκάφους - Θήβα: Νεκρός ο πιλότος - Σενετρίβη σε χωράφια - Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε πλησίον της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ηλικίας 75-80 ετών.

Συγκεκριμένα, η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 14:45 με κλήση που της έγινε για την πτώση ενός αεροσκάφους.

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο, τύπου τσέσνα, είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αερολέσχη Θήβας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μονοκινητήριο συνετρίβη κατά την προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο της αερολέσχης Θήβας.

Σενετρίβη σε χωράφια κοντά στην εθνική οδό και συγκεκριμένα 30 με 40 μέτρα έξω από την περίφραξη της αερολέσχης.

Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE