Πτώση αεροσκάφους - Θήβα: Νεκρός ο πιλότος - Σενετρίβη σε χωράφια - Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Πτώση αεροσκάφους - Θήβα: Νεκρός ο πιλότος - Σενετρίβη σε χωράφια - Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε πλησίον της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα ηλικίας 75-80 ετών.

Συγκεκριμένα, η πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 14:45 με κλήση που της έγινε για την πτώση ενός αεροσκάφους.

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο, τύπου τσέσνα, είχε απογειωθεί νωρίτερα από την αερολέσχη Θήβας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μονοκινητήριο συνετρίβη κατά την προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο της αερολέσχης Θήβας.

Σενετρίβη σε χωράφια κοντά στην εθνική οδό και συγκεκριμένα 30 με 40 μέτρα έξω από την περίφραξη της αερολέσχης.

Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.