ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτικό: Επεισόδιο με νεοσύλλεκτους και στρατονόμους στο ΚΕΝ Λάρνακας (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτικό: Επεισόδιο με νεοσύλλεκτους και στρατονόμους στο ΚΕΝ Λάρνακας (ΦΩΤΟ)

Έσπασαν την πύλη του ΚΕΝ Λάρνακας οι Στρατιώτες που βρίσκονται εντός αυτού, ύστερα από περιστατικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ στρατιώτη και στρατονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΚΕΝ Λάρνακας: Οι στρατονόμοι άλλαξαν θέση στο τζιπ – Διέταξε έρευνα το υπουργείο μετά τα όσα αποκαλύψαμε

00:15 Το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια του ΓΕΕΦ και αναμένεται ότι την Τετάρτη (15/7/2015) θα διεξαχθούν οι έρευνες για τα όσα συνέβησαν. 

Στο ΚΕΝ Λάρνακας, επικρατεί αυτή τη στιγμή ηρεμία ανάμεσα στους στρατιώτες, ενώ σύμφωνα με πληροφόρηση, στέλεχος του ΓΕΕΦ συζητά με τον διοικητή σε σχέση με το περιστατικό. 

Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να συνεχιστεί η πληροφόρηση για το θέμα. 

23:56 Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΓΕΕΦ σπεύδει στον χώρο του ΚΕΝ Λάρνακας.

Η κατάσταση φαίνεται να επανέρχεται σε τάξη, ενώ το περιστατικό αναμένεται να εξεταστεί. 

23:40 Ο κτυπημένος στρατιώτης βρίσκεται μαζί με τον διοικητή εντός του ιατρείου του ΚΕΝ.

23:30 Η στρατονομία εγκατέλειψε το ΚΕΝ Λάρνακας – Δεν θέλει να τους δει ξανά εκεί ο Διοικητής, σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε. 

Κινδύνεψαν άλλοι δύο στρατιώτες, όταν οι στρατονόμοι ξεγύρισαν το όχημα τους για να φύγουν, μετά που κτύπησαν τον έναν.  

23:25 Νεότερη πληροφορία αναφέρει ότι οι στρατονόμοι κτύπησαν με το καθρεφτάκι του οχήματός τους τον στρατιώτη, ο οποίος από το κτύπημα έπεσε στο έδαφος, ενώ το χέρι του γδάρθηκε αρκετά. 

Δείτε φωτογραφίες: 

23:09 Ενισχύθηκε η παρουσία της στρατονομίας στο ΚΕΝ Λάρνακας. Κλήθηκε προσωπικό το οποίο ήταν εκτός υπηρεσίας. Σε συναγερμό το ΚΕΝ Λάρνακας και το ΓΕΕΦ

Κτενίζουν την περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι περίπου 100 στρατιώτες που έριξαν την πύλη και το έσκασαν, μετά το περιστατικό μεταξύ στρατιώτη και στρατονομίας. 

Μάλιστα οι έρευνες επεκτάθηκαν πολύ πιο μακριά από τον χώρο που περιβάλλει το ΚΕΝ. 

Εντός του στρατοπέδου επικρατεί ανησυχία, με τους νεοσύλλεκτους να βρίσκονται εντός των θαλάμων τους και τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τον λόχο τους. 

Συνεχής ενημέρωση… 

 

23:04 Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός στρατοπέδου βρίσκονται περίπου 100 στρατιώτες. Ωστόσο οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και τις μεταδίδουμε με πάσα επιφύλαξη.  

23:00 Οι Στρατονομοι τους κρατάνε με νύχια και με δόντια να μην εξέγερθουν και οι υπόλοιποι λοχοι.

22:59 Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες ωστόσο πληροφορίες, από έναν στρατιώτη του 10ου λόχου, ο οποίος εντοπίστηκε εκτός στρατοπέδου να αγοράζει σουβλάκια. Η στρατονομία όταν τον είδε,  τον καταδίωξε και παραλίγο να τον πατήσουν με το περιπολικό όχημα τους. 

22:50 Εκτός από την πύλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι μερίδα στρατιωτών έσπασε και παράθυρα αυτοκινήτων 

22:40 Έβγαλαν ονομαστική αναφορά τους στρατιώτες με σκοπό να εντοπιστούν όσοι βρίσκονται εκτός στρατοπέδου. 

22:30 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα της στρατονομίας παραλίγο να πατήσει στρατιώτη, γεγονός που στάθηκε αφορμή για να εξεγερθούν οι νεοσύλλεκτοι που βρίσκονταν εντός του στρατοπέδου. 

Συγκεκριμένα, ίδιες πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα μας, ότι οι μερίδα στρατιωτών έσπασαν την πύλη του ΚΕΝ και έφυγαν εκτός αυτού. Ίδιες πηγές μας ενημερώνουν ότι στη σκηνή υπάρχει αυξημένη περιπολία από πλευράς στρατονομίας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι στρατιώτες που βγήκαν από το ΚΕΝ αλλά και να ελέγξουν την εξέγερση όσων βρίσκονται εντός. 

Περισσότερα σε λίγο…. 

Δήμος Κουγιούντας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top