Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ψύχας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ και πέτυχε και ένα γκολ, δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (21/10, 19:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος της απουσίας του, είναι η άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μην αγωνιστεί ο παίκτης στα μεταξύ τους ματς, αφού ως γνωστό, ο Ψύχας αγωνίζεται στους "μαυροπράσινους" ως δανεικός από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE