Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ψύχας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ και πέτυχε και ένα γκολ, δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (21/10, 19:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος της απουσίας του, είναι η άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μην αγωνιστεί ο παίκτης στα μεταξύ τους ματς, αφού ως γνωστό, ο Ψύχας αγωνίζεται στους "μαυροπράσινους" ως δανεικός από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.