Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ψύχας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ και πέτυχε και ένα γκολ, δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (21/10, 19:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος της απουσίας του, είναι η άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μην αγωνιστεί ο παίκτης στα μεταξύ τους ματς, αφού ως γνωστό, ο Ψύχας αγωνίζεται στους "μαυροπράσινους" ως δανεικός από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE