Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρήκαν επικίνδυνα κουνούπια στη Λάρνακα - Αρχίζει ελέγχους ο Δήμος - Συμβουλές προς το κοινό

Βρήκαν επικίνδυνα κουνούπια στη Λάρνακα - Αρχίζει ελέγχους ο Δήμος - Συμβουλές προς το κοινό

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί τους δημότες ότι μετά από ενημέρωση που είχε την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, από το Υπουργείο Υγείας, βρέθηκε στην πόλη της Λάρνακας μικρός αριθμός ενήλικων κουνουπιών του είδους Aedes aegypti.

Για τον λόγο αυτό έγινε σύσκεψη στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας στην παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, του Αναπληρωτή Προϊστάμενου Υγειονομικών Υπηρεσιών, τους Επικεφαλής της Ερευνητικής Ομάδας του ΤΕΠΑΚ και λειτουργούς της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Υπ. Υγείας και του Δήμου Λάρνακας, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό του προβλήματος.

Καλείται το κοινό όπως συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς καθώς θα πραγματοποιηθούν και κατ’ οίκον επισκέψεις για έλεγχο ύπαρξης στάσιμων νερών και διανομή ενημερωτικού υλικού.

Επίσης καλούνται οι δημότες, λόγω και των πρόσφατων βροχοπτώσεων, να αδειάζουν οποιαδήποτε δοχεία, κουτιά, ανθοδοχεία και άλλα αντικείμενα που μπορούν να κατακρατήσουν νερό ώστε να εμποδιστεί η εκκόλαψη και εξάπλωση του συγκεκριμένου είδους κουνουπιού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος - «Αναίτια» η επίθεση λέει o φίλος του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Παραδέχθηκαν τον διαπληκτισμό, αρνούνται την εμπλοκή στο θάνατο του 29χρονου οι συλληφθέντες

Κίτρινη προειδοποίηση: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ

Πάρτε ομπρέλες: «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορες περιοχές της Κύπρου – Δείτε βίντεο

Προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Οδηγοί προσοχή - Συσσωρεύτηκε νερό στον αυτοκινητόδρομο λόγω της έντονης βροχόπτωσης



ΠτΔ: Η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας η ύψιστη προτεραιότητά του

ΠτΔ: Η απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας η ύψιστη προτεραιότητά του

Ύψιστη προτεραιότητά του είναι η απελευθέρωση, ο τερματισμός της κατοχής και η επανένωση της πατρίδας, είπε ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 63η επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top