Σε προσλήψεις 300 νέων συμβασιούχων προχωρεί η Αστυνομία - Θα επιτηρούν την Πράσινη Γραμμή

Σε προσλήψεις 300 νέων συμβασιούχων προχωρεί η Αστυνομία - Θα επιτηρούν την Πράσινη Γραμμή

Την έγκριση για τα κονδύλια που αφορούν τη Σύσταση Μονάδας Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής για έλεγχο της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, έχει εξασφαλίσει η Αστυνομία.

Aναμένεται σύντομα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης των 300 συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών.

«Εμείς είμαστε η χώρα που υφίσταται αυτή την εργαλειοποίηση στον υπέρτατο βαθμό, με την πλημμυρίδα των μεταναστευτικών ροών να φτάνει κυρίως από την υποσαχάρια Αφρική και όλες αυτές οι ροές φτάνουν επειδή τις διευκολύνει η Τουρκία, η οποία τις προωθεί στα κατεχόμενα», δήλωσε πρόσφατα ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE