Ανατριχιαστικά μηνύματα μαθητών Γυμνασίου στη Λεμεσό: «Παπά βαστούν μαχαίρια, είμαστε κλειδωμένοι στην τάξη, φοούμαστε»

Ανατριχιαστικά μηνύματα μαθητών Γυμνασίου στη Λεμεσό: «Παπά βαστούν μαχαίρια, είμαστε κλειδωμένοι στην τάξη, φοούμαστε»

Στη δημοσιότητα μηνύματα μαθητών προς τους γονείς τους , κατά την διάρκεια των επεισοδίων σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.


Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Παρασκευής , τέθηκαν σε συναγερμό οι Αρχές, όταν τέσσερις εξωσχολικοί αλλοδαποί "μπούκαραν" στο Γυμνάσιο Λινόπετρας κρατώντας μαχαίρια με σκοπό να συναντήσουν μαθητή του γυμνασίου ο οποίος είχε τσακωθεί με συμμαθητή του αλλοδαπό.

Οι καθηγητές προσπάθησαν να περιορίσουν τους μαθητές στις τάξεις κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ενώ με την άφιξη της Αστυνομίας το επεισόδιο έληξε. Δυο πρόσωπα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό σταθμό της περιοχής για ανάκριση.

 

Οργισμένοι οι γονείς για την κατάσταση 

Ένας πατέρας, με ανάρτηση του , ανακοίνωσε την πρόθεση του για διαμαρτυρία έξω από το Γυμνάσιο το πρωί της Δευτέρας.

Κάποιοι γονείς μιλώντας ανώνυμα στο ThemaOnline εξέφρασαν τους φόβους τους για τα περιστατικά βίας που διαδραματίζονται σε σχολικούς χώρους, ενώ άλλοι σκέφτονται σοβαρά όπως ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας , να αλλάξουν σχολείο στα παιδιά τους, καθώς φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.

Αυτούσια η ανάρτηση του πατέρα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE