Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και… ζητάει «αμήν»

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και… ζητάει «αμήν»

Αναστάτωση έφερε στην ελληνική τηλεόραση η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της τόσο με την εμφάνισή, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Μπορεί η τηλεοπτική της εμφάνιση να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, το διάσημο μοντέλο με τα πυκνά φρύδια συνεχίζει να αναστατώνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τολμηρή και πρωτότυπη, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες είτε με εκκεντρικά σύνολα είτε με ελάχιστα ρούχα, όπως έκανε στην τελευταία της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, το 25χρονο μοντέλο ανήρτησε ένα καρέ στο οποίο ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Μάλιστα, η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία της με μια χιουμοριστική λεζάντα, γράφοντας: «Can’t be over dressed if you’re barely dressed at all, can I get an amen, lol (σσ. Δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά ντυμένος, αν είσαι σχεδόν καθόλου ντυμένος. Μπορώ να πάρω ένα αμήν; Lol»)».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE