Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα - Φωτογραφία

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα - Φωτογραφία

Η Δανάη Μπάρκα το βράδυ της Δευτέρας καληνύχτισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία με μαύρα εσώρουχα στον λογαριασμό της στο Instagram .

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Καληνύχτα. Όταν τα προβλήματα σου στερούν τον ύπνο, θυμήσου τις ευλογίες σου».

Από τους πρώτους που έσπευσαν να πατήσουν like στη φωτογραφία που ανέβασε ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Ανδρέας Γεωργίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE