Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα - Φωτογραφία

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα - Φωτογραφία

Η Δανάη Μπάρκα το βράδυ της Δευτέρας καληνύχτισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία με μαύρα εσώρουχα στον λογαριασμό της στο Instagram .

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Καληνύχτα. Όταν τα προβλήματα σου στερούν τον ύπνο, θυμήσου τις ευλογίες σου».

Από τους πρώτους που έσπευσαν να πατήσουν like στη φωτογραφία που ανέβασε ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Ανδρέας Γεωργίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE