Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και… ζητάει «αμήν»

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και… ζητάει «αμήν»

Αναστάτωση έφερε στην ελληνική τηλεόραση η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της τόσο με την εμφάνισή, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Μπορεί η τηλεοπτική της εμφάνιση να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, το διάσημο μοντέλο με τα πυκνά φρύδια συνεχίζει να αναστατώνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τολμηρή και πρωτότυπη, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες είτε με εκκεντρικά σύνολα είτε με ελάχιστα ρούχα, όπως έκανε στην τελευταία της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, το 25χρονο μοντέλο ανήρτησε ένα καρέ στο οποίο ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Μάλιστα, η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία της με μια χιουμοριστική λεζάντα, γράφοντας: «Can’t be over dressed if you’re barely dressed at all, can I get an amen, lol (σσ. Δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά ντυμένος, αν είσαι σχεδόν καθόλου ντυμένος. Μπορώ να πάρω ένα αμήν; Lol»)».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE