To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

Η αλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Ο έμπειρος Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, δείχνει να έχει βρει την συνταγή, «ξεκολλώντας» την ομάδα από το σημείο που βρισκόταν όταν την παρέλαβε πριν 38 μέρες (είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 17/9).

Είχε μόλις ένα βαθμό η Λεμεσιανή ομάδα τότε. Στα 4 ματς που έκατσε στον πάγκο ο 61χρονος Βορειομακεδόνας, «μάζεψε» τους 10 από τους 11 που έχει σήμερα στο σακούλι της.

Έφεραν λευκή ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ εκτός στο ντεμπούτο του, ακολούθησαν οι τρεις συνεχόμενες νίκες, με Ομόνοια, Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE