To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

Η αλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Ο έμπειρος Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, δείχνει να έχει βρει την συνταγή, «ξεκολλώντας» την ομάδα από το σημείο που βρισκόταν όταν την παρέλαβε πριν 38 μέρες (είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 17/9).

Είχε μόλις ένα βαθμό η Λεμεσιανή ομάδα τότε. Στα 4 ματς που έκατσε στον πάγκο ο 61χρονος Βορειομακεδόνας, «μάζεψε» τους 10 από τους 11 που έχει σήμερα στο σακούλι της.

Έφεραν λευκή ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ εκτός στο ντεμπούτο του, ακολούθησαν οι τρεις συνεχόμενες νίκες, με Ομόνοια, Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE