To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

Η αλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Ο έμπειρος Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, δείχνει να έχει βρει την συνταγή, «ξεκολλώντας» την ομάδα από το σημείο που βρισκόταν όταν την παρέλαβε πριν 38 μέρες (είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 17/9).

Είχε μόλις ένα βαθμό η Λεμεσιανή ομάδα τότε. Στα 4 ματς που έκατσε στον πάγκο ο 61χρονος Βορειομακεδόνας, «μάζεψε» τους 10 από τους 11 που έχει σήμερα στο σακούλι της.

Έφεραν λευκή ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ εκτός στο ντεμπούτο του, ακολούθησαν οι τρεις συνεχόμενες νίκες, με Ομόνοια, Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE