To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

To «μάθημα» που βλέπει τρομερή πρόοδο ο Γιαννέφσκι

Η αλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Ο έμπειρος Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, δείχνει να έχει βρει την συνταγή, «ξεκολλώντας» την ομάδα από το σημείο που βρισκόταν όταν την παρέλαβε πριν 38 μέρες (είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του στις 17/9).

Είχε μόλις ένα βαθμό η Λεμεσιανή ομάδα τότε. Στα 4 ματς που έκατσε στον πάγκο ο 61χρονος Βορειομακεδόνας, «μάζεψε» τους 10 από τους 11 που έχει σήμερα στο σακούλι της.

Έφεραν λευκή ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ εκτός στο ντεμπούτο του, ακολούθησαν οι τρεις συνεχόμενες νίκες, με Ομόνοια, Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE