ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών - Πήρε ποινή φυλάκησης και στέρηση άδειας οδήγησης

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών - Πήρε ποινή φυλάκησης και στέρηση άδειας οδήγησης

Ποινές φυλάκισης και στέρησης της άδειας οδήγησης του, επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, καθώς και υποθέσεων παραβάσεων τροχαίας, που ο 30χρονος διέπραξε σε άλλη ημερομηνία.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, που υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, στις 14 Δεκεμβρίου, 2021, όταν και ανακόπηκε για έλεγχο, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα.

Στις 07 Απριλίου, 2022, ο 30χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας. Αυτός καταγγέλθηκε εξωδίκως, με ειδοποίηση πληρωμής του ποσού των 150 ευρώ, ενώ επιβλήθηκαν και τρεις βαθμοί ποινής στην άδεια οδήγησης του. Την ίδια ώρα, ο 30χρονος κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να δώσει δείγματα για έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να το πράξει, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Η υπόθεση άρνησης να δώσει δείγματα για εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενώπιον του οποίου επίσης καταχωρήθηκε και η υπόθεση παράλειψης χρήσης ζώνης ασφαλείας, αφού ο 30χρονος δεν αποπλήρωσε την εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής που του είχε εκδοθεί.

Εκδικάζοντας τις τρεις υποθέσεις, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, επέβαλε σήμερα στον 30χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας 40 ημερών και ποινή στέρησης της άδειας οδήγησης του για περίοδο 60 ημερών, με ισχύ από την ημέρα αποφυλάκισης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top