Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Χριστοφίδης: Αυτοί είναι οι δύο συνεπικεφαλής του επιτελείου του

Κωνσταντίνος Χριστοφίδης: Αυτοί είναι οι δύο συνεπικεφαλής του επιτελείου του

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Χριστοφίδης κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης με το 77μελές Συμβούλιο του κινήματος «Νέο Κύμα» ανακοίνωσε τους δύο συνεπικεφαλής του επιτελείου του.

Η κα Ροδούλα Δημητριάδου αναλαμβάνει ως επικεφαλής επικοινωνίας του επιτελείου του κ. Χριστοφίδη και ο Δρ Μάριος Στυλιανού αναλαμβάνει ως επικεφαλής οργάνωσης.

Ο κ. Χριστοφίδης επεσήμανε τη σημαντικότητα των δύο θέσεων και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ακολουθεί σύντομη αναφορά στα βιογραφικά σημειώματα των δύο.

Η κα Ροδούλα Δημητριάδου είναι Εγκεκριμένη Λογίστρια και έχει εκτενή εμπειρία γενικής διοίκησης σε ανώτερες θέσεις στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Οι τομείς εξειδίκευσής της, που χτίστηκαν σε διάστημα τριάντα καρποφόρων ετών, ποικίλλουν και περιλαμβάνουν, εκτός από τη λογιστική και τη σύγχρονη τραπεζική, στρατηγικό μάρκετινγκ, branding και επικοινωνία, αλλαγή κουλτούρας, διαχείριση έργων και ανασχεδιασμό επιχειρηματικών μονάδων. Η Ροδούλα είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού στη Λογιστική από το State University of New York at Albany. Είναι μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Eγκεκριμένων Λογιστών (AICPA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Από τις αρχές του 2020, η Ροδούλα έχει αναλάβει επιχειρηματικό ρόλο, δημιουργώντας τη δική της συμβουλευτική επιχείρηση, υπό την ομπρέλα της Ithaca Services Ltd (https://ithacaservices.com).
Ο συμβουλευτικός ρόλος της Ροδούλας στηρίζεται όχι μόνο στη μακρόχρονη και ποικίλη εταιρική της εμπειρία, αλλά και την εμπειρία της ως Πιστοποιημένης Επαγγελματία Leadership Coach, μέλους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (ICF) και ως Πιστοποιημένης Εκπαιδεύτριας ΑνΑΔ.

Το 2019 εντάχθηκε στο Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος αποφασισμένη να παλέψει για μια καλύτερη, αξιοκρατική και φωτεινή πατρίδα. Είναι Αναπληρώτρια Γενική Συντονίστρια και έχει την ευθύνη και το συντονισμό της γενικής οργάνωσης του κινήματος.

Ο Δρ Μάριος Στυλιανού είναι απόφοιτος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Umeå University Σουηδίας, διδάκτωρ στην Κλινική Μικροβιολογία με μεταδιδακτορική εμπειρία στο Πανεπιστήμιο του Örebro Σουηδίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σουηδία ασχολήθηκε εμπράκτως με τα κοινά και πιο συγκεκριμένα με τα προβλήματα των Ελλήνων και Κυπρίων της διασποράς, μέσα από την θητεία του ως Προέδρου του ελληνο-σουηδικού Συλλόγου Örebro Σουηδίας.
Στην Κύπρο, μετά τον επαναπατρισμό του το 2019, εντάχθηκε στο κοινωνικοπολιτικό κίνημα Νέο Κύμα || Volt Cyprus – Η Άλλη Κύπρος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης. Κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Συντονιστή και έχει την ευθύνη και το συντονισμό των θεματικών επιτροπών και τη δημιουργία των πολιτικών θέσεων του κινήματος.
Ο Δρ Στυλιανού διετέλεσε για δύο θητείες μέλος της Παράλληλης Βουλής στην Επιτροπή Υγείας. Είναι επίσης μέλος σε διοικητικά συμβούλια διαφόρων οργανισμών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Elias: Κάνει στροφή προς Κύπρο; - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Έξυπνοι μετρητές: Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή τους - Θα μπορείς να ξέρεις αν σου κλέβουν ρεύμα - Όλα τα οφέλη

Επιβεβαίωση ThemaOnline: Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα η Δόξα Κωμοδρόμου

«Ξεσκονίζει» όλες τις υπερωρίες στο Προεδρικό η Ελεγκτική Υπηρεσία – Ζήτησε και αναμένει στοιχεία από την Κυβέρνηση

Μετά τη Λάρνακα στέλνουν και στη Λεμεσό στείρα κουνούπια - Πότε «αναλαμβάνουν δουλειά» - Ποιο είδος αφορά

Αποδιασωληνώθηκε και επικοινωνεί με το περιβάλλον το θύμα της απόπειρας φόνου στην ΠάφοΕπιβεβαίωση ThemaOnline: Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα η Δόξα Κωμοδρόμου

Επιβεβαίωση ThemaOnline: Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα η Δόξα Κωμοδρόμου

Παρελθόν από το κυβερνητικό σχήμα αποτελεί κι επίσημα η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Δόξα Κωμοδρόμου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top