Μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ - «Καρδιοχτύπησε» αλλά κλείδωσε πρόκριση

Μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ - «Καρδιοχτύπησε» αλλά κλείδωσε πρόκριση

Πρόκριση στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ μετά από την νίκη της κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου πήρε η ΑΕΚ με το ισόπαλο 3-3.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η Ντιναμό Κιέβου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας πιο εύκολα. Στο 26ο λεπτό ο Άλτμαν από σέντρα του Φαράζ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με ένα εξαιρετικό γκολ. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει αφού στο 45ο λεπτό ισοφαρίστηκε από τον Βάνατ.

Δείτε όλες τις στιγμές του αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE