Επεισόδια στο Πουρνάρα: Καίγεται μέρος του Κέντρου Φιλοξενίας - Δείτε φωτογραφία

Επεισόδια στο Πουρνάρα: Καίγεται μέρος του Κέντρου Φιλοξενίας - Δείτε φωτογραφία

Αναστάτωση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Πουρνάρα, αφού μέρος του Κέντρου Φιλοξενίας έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα επεισόδια ξέσπασαν σήμερα (28/10), γύρω στις 11:00 το πρωί, ανάμεσα σε αλλοδαπούς, ωστόσο παραμένει άγνωστη η αιτία.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη για της Αστυνομίας για επιβολή της τάξης, ως επίσης και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να κατασβέσουν την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει.

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό