Μουντιάλ: Στο Κατάρ χτίζουν τείχος για να κρύψουν την φτώχεια - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ: Στο Κατάρ χτίζουν τείχος για να κρύψουν την φτώχεια - Δείτε βίντεο

Καθώς απομένει λιγότερος από ένας μήνας για τη σέντρα του Μουντιάλ, το Κατάρ φαίνεται ότι χτίζει... τείχος για να κρύψει τις φτωχές γειτονιές.

Υπάρχουν περιοχές στο κρατίδιο με ανθρώπους που ζουν στη φτώχεια και φαίνεται πως οι άνθρωποι της χώρας που έχει αναλάβει να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θέλουν να... εκτεθούν δείχνοντας σε όλο τον κόσμο αυτές τις εικόνες.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ένας οδηγός να ταξιδεύε στο Κατάρ με έναν μακρύ τοίχο τοποθετημένο δίπλα του.

Δείτε το βίντεο στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE