Νέα σύλληψη για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 21χρονο από τη Λευκωσία

Νέα σύλληψη για απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 21χρονο από τη Λευκωσία

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και κοινής επίθεσης, που διαπράχθηκε στις 9/10/2022 στην επαρχία Λευκωσίας.

Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Η υπόθεση διαπράχθηκε σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, εναντίον 20χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων.

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε διάφορα θλαστικά τραύματα στα χέρια, καθώς επίσης και ανοικτό κάταγμα μετακαρπίου.

Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας, 20, 26 και 27 ετών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE