ΔΙΕΘΝΗ

Καταδίκη 35χρονου αγγλοκύπριου για στυγερή δολοφονία - Στη φυλακή και η μητέρα - συνεργός του

Καταδίκη 35χρονου αγγλοκύπριου για στυγερή δολοφονία - Στη φυλακή και η μητέρα - συνεργός του

Στη φυλακή για εννέα χρόνια θα βρεθεί 35χρονος αγγλοκύπριος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δολοφονία 23χρονου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Παροικιακή», ο Ραφαήλ Κόκκινος, καταδικάστηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου σε φυλάκιση εννέα ετών για την δολοφονία του 23χρονου Jean Loeike Guei, γνωστός ως Loeike, και για τέσσερα χρόνια φυλάκιση για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Ο Κόκκινος ομολόγησε την ενοχή του πριν από την έναρξη της δίκης στις 13 Απριλίου 2022.

Μαζί του κρίθηκαν ένοχοι στις 22 Ιουνίου από το δικαστήριο δύο άλλα άτομα, ο Aaron Williams, 30 ετών, και η μητέρα του Ραφαήλ, Σοφία, 71 ετών.

Ο καθένας τους καταδικάστηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου σε φυλάκιση τριών ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 23χρονος σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα διαφωνίας για ναρκωτικά που είχαν κλαπεί από το σπίτι του Κόκκινου τον Αύγουστο του 2020.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Κόκκινος χρωστούσε στον Loeike ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο δεν μπορούσε να πληρώσει. Όταν ο Loeike έφτασε στη διεύθυνση του Κόκκινου, δέχθηκε επίθεση και σκοτώθηκε. Στη συνέχεια, ο Κόκκινος ζήτησε τη βοήθεια του φίλου του, Aaron, καθώς και της μητέρας του για να βοηθήσουν στην κάλυψη του εγκλήματος.

Το πτώμα του Loeike ανακαλύφθηκε όταν πολίτης εντόπισε φωτιά σε θάμνους στην άκρη ενός δρόμου τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου 2020.

Μεταθανάτια εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Loeike είχε δεχτεί επίθεση και σκοτώθηκε πριν το σώμα του μετακινηθεί και πυρποληθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top