Ψάχνει... θαύμα στη Μολδαβία στον επίλογο των ομίλων

Ψάχνει... θαύμα στη Μολδαβία στον επίλογο των ομίλων

Η Ομόνοια ταξίδεψε στην Μολδαβία για το ματς με την Σέριφ με στόχο να κλείσει θετικά τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι θα κυνηγήσουν (Πέμπτη, 03/11, 19:45) την νίκη εκτός έδρας και αν η εξέλιξη του ματς... βοηθήσει τότε θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Η ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων από τους Μολδαβούς βάζει δύσκολα στην ομάδα του Φερέρα που καλείται να ανταποκριθεί στο ματς που θα γράψει τον επίλογο της κύριας φάσης του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE