Έφτασε στην Ελλάδα η κακοκαιρία «Eva» - Δείτε βίντεο

 Έφτασε στην Ελλάδα η κακοκαιρία «Eva» - Δείτε βίντεο

Με έντονα φαινόμενα στην περιοχή της Αττικής έκανε την εμφάνισή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η κακοκαιρία «Eva».

Λίγο μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς σε όλη την Αθήνα και στο σύνολο του νομού, με αστραπές και βροντές και ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα κόπααν, αλλά η βροχή δεν σταμάτησε όλη νύχτα, κατά τόπους ήταν μάλιστα έντονη.

Πάντως δεν παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα

Η Πυροσβεστική κλήθηκε μόνο για κοπές δένδρων, οι τρεις αφορούσαν το κέντρο της Αθήνας και άλλες τέσσερις κυρίως προς τα νότια και δυτικά (Καλλιθέα, Σαλαμίνα, Νίκαια, αλλά και Κορωπί).

Σε ένα άλλο περιστατικό, κεραυνός έπεσε σε φοίνικα στο Χαϊδάρι με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά, χωρίς να υπάρξουν άλλες ζημιές ή τραυματισμοί.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν όμως μια δύσκολη ημέρα όλη την Κυριακή για μεγάλα τμήματα της χώρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE