Επεισόδια στο Τσίρειο: Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Επεισόδια στο Τσίρειο: Στα χέρια της Αστυνομίας 22χρονος

Στα χέρια της Αστυνομίας άλλος ένας αναζητούμενος για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, πρόκειται για 22σχρονο , ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς σήμερα για αδικήματα που αφορούν βία στα γήπεδα, ενώ για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί συνολικά πέντε πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.