Φίλη Αρχιεπισκόπου: - «Δούλευε και κέρδιζε για να μπορεί να κάνει έργα» - Βίντεο

Φίλη Αρχιεπισκόπου: - «Δούλευε και κέρδιζε για να μπορεί να κάνει έργα» - Βίντεο

Μια φιλιά περίπου 50 χρόνων, ένωνε τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ και την νομικό Πόπη Αθηνοδώρου.

Η κ.Αθηνοδώρου μίλησε στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" για την φιλιά τους  αλλά και το έργο του.

«Δούλευε και κέρδιζε για να μπορεί να κάνει έργα. Κακώς τον χαρακτήριζαν επιχειρηματία και αυτός ποτέ δεν βγήκε να τους εξηγήσει ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι τίτλος» , ανέφερε η φίλη του Αρχιεπισκόπου.

Ενώ εξήγησε πως όταν τον ρωτούσε γιατί δεν απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως επιχειρηματία ο ίδιος απαντούσε «Δεν έχω ανάγκη να φτιάξω την εικόνα μου, εγώ κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Δεν θέλω ψήφους για να ξαναβγώ Αρχιεπίσκοπος».

Όπως τόνισε η κ.Αθηνοδώρου, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν άνθρωπος που έβαζε στόχους και τους υλοποιούσε .

Η κ.Αθηνοδωρου , μίλησε για το αγαπημένο του μέρος στην Πάφο για φαγητό, αλλά και τα έργα που ήθελε να υλοποιήσει.

Δείτε όσα ανέφερε :

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE