Έφυγαν τα ελαστικά λεωφορείου στη Λεμεσό - Υπήρχαν μικρά παιδιά λίγα λεπτά πριν - Φωτογραφίες

Έφυγαν τα ελαστικά λεωφορείου στη Λεμεσό - Υπήρχαν μικρά παιδιά λίγα λεπτά πριν - Φωτογραφίες

Δυο ελαστικά έφυγαν από το αμάξωμα λεωφορείου σε εν κινήσει λεωφορείο στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Νίκου Παττίχη, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Λίγα λεπτά πριν σημειωθεί το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν στο σημείο μικρά παιδιά καθώς υπάρχει στην περιοχή φροντιστήριο, ενώ εντός του λεωφορείου υπήρχαν και επιβάτες κατά την διάρκεια που σημειώθηκε το ατύχημα.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.