Έφυγαν τα ελαστικά λεωφορείου στη Λεμεσό - Υπήρχαν μικρά παιδιά λίγα λεπτά πριν - Φωτογραφίες

Έφυγαν τα ελαστικά λεωφορείου στη Λεμεσό - Υπήρχαν μικρά παιδιά λίγα λεπτά πριν - Φωτογραφίες

Δυο ελαστικά έφυγαν από το αμάξωμα λεωφορείου σε εν κινήσει λεωφορείο στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Νίκου Παττίχη, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Λίγα λεπτά πριν σημειωθεί το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν στο σημείο μικρά παιδιά καθώς υπάρχει στην περιοχή φροντιστήριο, ενώ εντός του λεωφορείου υπήρχαν και επιβάτες κατά την διάρκεια που σημειώθηκε το ατύχημα.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE