«Έσβησε» σε εργοτάξιο: Θλίψη για 44χρονο - Καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά

«Έσβησε» σε εργοτάξιο: Θλίψη για 44χρονο - Καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά

Ενας 44χρονος απεβίωσε ξαφνικά τη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στην εργασία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν σε εργοτάξιο, αφού εργαζόταν ως οικοδόμος.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο άτυχος 44χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Καταλείπει σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE