Μήτρου: «Δικαίως γίνεται κριτική, ανέλαβε την ευθύνη ο κ. Πουλλαΐδης - Θεωρώ άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα του»

Μήτρου: «Δικαίως γίνεται κριτική, ανέλαβε την ευθύνη ο κ. Πουλλαΐδης - Θεωρώ άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα του»

Οι δηλώσεις του διευθύνων σύμβουλου της Ανόρθωσης, Μαρίνου Μήτρου στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δικαιολογημένα θα έλεγα στην πρώτη γραμμή η Ανόρθωση. Είχαμε και τη χρονική συγκυρία να κλείσουν οι υποχρεώσεις πριν τη διακοπή με ήττα στην Πάφο και αυτό συντείνει για να διατηρηθεί η δυσαρέσκεια. Σαφώς διαφορετικά πράγματα περίμενε ο κόσμος από τη φετινή Ανόρθωση, διαφορετικά πράγματα υποσχεθήκαμε εμείς. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο για την αποτυχία που παρουσιάζεται μέχρι στιγμής».

Για τις φετινές επιλογές: «Φαίνεται ότι έγιναν κάποιες κακές επιλογές. Δεν δούλευαν τα πράγματα όπως έπρεπε στην προετοιμασία της ομάδας. Καταγράφεται αυτή η αποτυχία. Ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE