Μήτρου: «Δικαίως γίνεται κριτική, ανέλαβε την ευθύνη ο κ. Πουλλαΐδης - Θεωρώ άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα του»

Μήτρου: «Δικαίως γίνεται κριτική, ανέλαβε την ευθύνη ο κ. Πουλλαΐδης - Θεωρώ άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα του»

Οι δηλώσεις του διευθύνων σύμβουλου της Ανόρθωσης, Μαρίνου Μήτρου στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δικαιολογημένα θα έλεγα στην πρώτη γραμμή η Ανόρθωση. Είχαμε και τη χρονική συγκυρία να κλείσουν οι υποχρεώσεις πριν τη διακοπή με ήττα στην Πάφο και αυτό συντείνει για να διατηρηθεί η δυσαρέσκεια. Σαφώς διαφορετικά πράγματα περίμενε ο κόσμος από τη φετινή Ανόρθωση, διαφορετικά πράγματα υποσχεθήκαμε εμείς. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο για την αποτυχία που παρουσιάζεται μέχρι στιγμής».

Για τις φετινές επιλογές: «Φαίνεται ότι έγιναν κάποιες κακές επιλογές. Δεν δούλευαν τα πράγματα όπως έπρεπε στην προετοιμασία της ομάδας. Καταγράφεται αυτή η αποτυχία. Ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 359 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.