Ελλάδα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκης - Ήταν μόλις 5 χρονών - Ανήλικος τη βιάζε για 7 χρόνια

Ελλάδα: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκης - Ήταν μόλις 5 χρονών - Ανήλικος τη βιάζε για 7 χρόνια

Δικογραφία σχηματίστηκε και διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Ηρακλείου μετά από καταγγελία μιας 51χρονης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της κόρης της από ανήλικο.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η καταγγέλλουσα ενημέρωσε την αστυνομία πως από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019, ένας 25χρονος πλέον Ηρακλειώτης, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της - η οποία το 2012 ήταν πέντε χρόνων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση με τα αδέρφια της 5χρονης, είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις κατά του παιδιού.

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος φέρεται να την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία περί βιασμού.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE