Έκαναν ντου σε οικία στην Πάφο - Πήραν χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Έκαναν ντου σε οικία στην Πάφο - Πήραν χιλιάδες ευρώ και έγιναν «καπνός»

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπή χρηματικού ποσού 6 χιλ. ευρώ, διερευνά η Αστυνομία στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ενοίκους έπαυλης στην Πέγεια ότι άγνωστοι παραβίασαν την κατοικία τους, ενώ απουσίαζαν απ' αυτήν και τους έκλεψαν χρηματικό ποσό έξι χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, τα χρήματα βρίσκονταν σε γυναίκεια τσάντα, που είχαν αφήσει στο υπνοδωμάτιο.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο από κλειστή, αλλά ανασφάλιστη, αλουμινένια πόρτα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.