Υπό κράτηση 21χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο

Υπό κράτηση 21χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο

Εικοσιενάχρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το απόγευμα της Κυριακής παρουσιάστηκε ένα πρόσωπο με ισπανικό διαβατήριο στον τομέα των αναχωρήσεων με προορισμό το Πέργαμο της Ιταλίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκε ότι το εν λόγω διαβατήριο ήταν καταγγελμένο σε ξένη χώρα ως απωλεσθέν. Ανακρινόμενος ο συγκεκριμένος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 21χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος χρησιμοποίησε το διαβατήριο με σκοπό να ταξιδέψει στο Πέργαμο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου

Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου

Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων.