Υπό κράτηση 21χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο

Υπό κράτηση 21χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο

Εικοσιενάχρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το απόγευμα της Κυριακής παρουσιάστηκε ένα πρόσωπο με ισπανικό διαβατήριο στον τομέα των αναχωρήσεων με προορισμό το Πέργαμο της Ιταλίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκε ότι το εν λόγω διαβατήριο ήταν καταγγελμένο σε ξένη χώρα ως απωλεσθέν. Ανακρινόμενος ο συγκεκριμένος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 21χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος χρησιμοποίησε το διαβατήριο με σκοπό να ταξιδέψει στο Πέργαμο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE