Οικογένεια με παιδάκι ζει σε παράγκα - Κάνουν μπάνιο σε φουσκωτή πισίνα - Άμεση παρέμβαση Γραφείου Ευημερίας

Οικογένεια με παιδάκι ζει σε παράγκα - Κάνουν μπάνιο σε φουσκωτή πισίνα -  Άμεση παρέμβαση Γραφείου Ευημερίας

Ακόμα μια ιστορία έρχεται στην δημοσιότητα. Ακόμα μια οικογένεια η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Σε παράγκα, ζει οικογένεια με ένα παιδί, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , η οικογένεια ζει σε ένα παλιό τροχόσπιτο και μια παράγκα με ξύλα και "τσίγκους" , με χαλασμένο μπάνιο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο σε φουσκωτή πισίνα.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Υπεύθυνης λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας με επιτόπια επίσκεψη. Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για εξεύρεση κατοικίας και κάλυψης ενοικίου απο το Γρ.Ευημερίας.

Η οικογένεια χρειάζεται βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και βασικά είδη όταν θα μετακομίσουν σε σπίτι, όπως σόμπα υγραερίου, πετσέτες, κουβέρτες και όσα αναφέρονται στην ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE