ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογένεια με παιδάκι ζει σε παράγκα - Κάνουν μπάνιο σε φουσκωτή πισίνα - Άμεση παρέμβαση Γραφείου Ευημερίας

Οικογένεια με παιδάκι ζει σε παράγκα - Κάνουν μπάνιο σε φουσκωτή πισίνα -  Άμεση παρέμβαση Γραφείου Ευημερίας

Ακόμα μια ιστορία έρχεται στην δημοσιότητα. Ακόμα μια οικογένεια η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Σε παράγκα, ζει οικογένεια με ένα παιδί, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , η οικογένεια ζει σε ένα παλιό τροχόσπιτο και μια παράγκα με ξύλα και "τσίγκους" , με χαλασμένο μπάνιο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο σε φουσκωτή πισίνα.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Υπεύθυνης λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας με επιτόπια επίσκεψη. Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για εξεύρεση κατοικίας και κάλυψης ενοικίου απο το Γρ.Ευημερίας.

Η οικογένεια χρειάζεται βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και βασικά είδη όταν θα μετακομίσουν σε σπίτι, όπως σόμπα υγραερίου, πετσέτες, κουβέρτες και όσα αναφέρονται στην ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top