Αισθητός σε όλη την Κύπρο ο νέος σεισμός - Η ανακοίνωση του Τμ. Γεωλογικής Επισκόπησης

Αισθητός σε όλη την Κύπρο ο νέος σεισμός - Η ανακοίνωση του Τμ. Γεωλογικής Επισκόπησης

Ανακοίνωση σχετικά με τον σεισμό που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στην Πάφο, εξέδωσε το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Πάφου (ευρύτερη περιοχή Αγίου Ιωάννη της Πάφου) και εστιακό βάθος 12 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αντιληπτός σε ολόκληρη την Κύπρο, και ιδιαίτερα αισθητός στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE