Αισθητός σε όλη την Κύπρο ο νέος σεισμός - Η ανακοίνωση του Τμ. Γεωλογικής Επισκόπησης

Αισθητός σε όλη την Κύπρο ο νέος σεισμός - Η ανακοίνωση του Τμ. Γεωλογικής Επισκόπησης

Ανακοίνωση σχετικά με τον σεισμό που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στην Πάφο, εξέδωσε το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Πάφου (ευρύτερη περιοχή Αγίου Ιωάννη της Πάφου) και εστιακό βάθος 12 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε αντιληπτός σε ολόκληρη την Κύπρο, και ιδιαίτερα αισθητός στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού.

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE