Το «τέλειο» parking - Δύο θέσεις στάθμευσης γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή

Το «τέλειο» parking - Δύο θέσεις στάθμευσης γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή

Οδηγός στην Κύπρο, πήρε «βραβείο» για το «τέλειο» parking.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός φαίνεται να πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης μεγάλου πολυκαταστήματος, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι δέσμευσε δύο θέσεις, αντί μία.

Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ο χώρος στάθμευσης του εν λόγω εμπορικού κέντρου, ήταν κατειλημμένος, δυσκολεύοντας τους υπόλοιπους οδηγούς να βρουν ένα ελεύθερο χώρο. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων οδηγών όταν αντίκρισαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE