Το «τέλειο» parking - Δύο θέσεις στάθμευσης γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή

Το «τέλειο» parking - Δύο θέσεις στάθμευσης γιατί μία δεν είναι ποτέ αρκετή

Οδηγός στην Κύπρο, πήρε «βραβείο» για το «τέλειο» parking.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, οδηγός φαίνεται να πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης μεγάλου πολυκαταστήματος, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι δέσμευσε δύο θέσεις, αντί μία.

Όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ο χώρος στάθμευσης του εν λόγω εμπορικού κέντρου, ήταν κατειλημμένος, δυσκολεύοντας τους υπόλοιπους οδηγούς να βρουν ένα ελεύθερο χώρο. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων οδηγών όταν αντίκρισαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE