Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Παπαδόπουλος» - Έμειναν στο 2-2 Άρης - Πάφος

Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Παπαδόπουλος» - Έμειναν στο 2-2 Άρης - Πάφος

Το πιο απρόβλεπτο παιχνίδι της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Άρη και την Πάφο, με τις δύο ομάδες να φέρνουν το ισόπαλο 2-2 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Δυνατά μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες, με την ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας να είναι σαφώς καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Από τη μία, ο Άρης ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες και πιο επικίνδυνες επιθέσεις, ενώ από την άλλη η Πάφος ήταν η ομάδα που αιφνιδίαζε τους αντιπάλους με τις ξαφνικές επιθέσεις της.

Το σχόλιο για το πρώτο ημίχρονο είναι πως ο Άρης πιθανόν και να δικαιούτο κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε γρήγορους ρυθμούς και επιπλέον ήταν ένα ενδιαφέρον θέαμα για τους ποδοσφαιρόφιλους που το παρακολουθούσαν.

Όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE