ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλευομένων - Συνάντηση επιδημιολόγων πριν τις γιορτές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλευομένων - Συνάντηση επιδημιολόγων πριν τις γιορτές

Προς τα πάνω πάει ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό αλλά και των κρουσμάτων στην Κύπρο.

Το Υπουργείο Υγείας φαίνεται να επαναξιολογεί την κατάσταση. Μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα θα ο Υπουργός θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους επιδημιολόγους προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα και αν χρειαστεί θα παρθούν μέτρα ούτως ώστε να μην επιφορτιστούν περαιτέρω τα νοσηλευτήρια.

Σε δηλώσεις της, η Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας - Αμμοχώστου Δρ Αμαλία Χατζηγιάννη ανέφερε ότι παρατηρείται καθημερινά αύξηση στις εισαγωγές ενώ γίνεται ανακατανομή του προσωπικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE