ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλευομένων - Συνάντηση επιδημιολόγων πριν τις γιορτές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλευομένων - Συνάντηση επιδημιολόγων πριν τις γιορτές

Προς τα πάνω πάει ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό αλλά και των κρουσμάτων στην Κύπρο.

Το Υπουργείο Υγείας φαίνεται να επαναξιολογεί την κατάσταση. Μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα θα ο Υπουργός θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους επιδημιολόγους προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα και αν χρειαστεί θα παρθούν μέτρα ούτως ώστε να μην επιφορτιστούν περαιτέρω τα νοσηλευτήρια.

Σε δηλώσεις της, η Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας - Αμμοχώστου Δρ Αμαλία Χατζηγιάννη ανέφερε ότι παρατηρείται καθημερινά αύξηση στις εισαγωγές ενώ γίνεται ανακατανομή του προσωπικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE