ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλευομένων - Συνάντηση επιδημιολόγων πριν τις γιορτές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανεβαίνει ο αριθμός των νοσηλευομένων - Συνάντηση επιδημιολόγων πριν τις γιορτές

Προς τα πάνω πάει ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό αλλά και των κρουσμάτων στην Κύπρο.

Το Υπουργείο Υγείας φαίνεται να επαναξιολογεί την κατάσταση. Μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα θα ο Υπουργός θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους επιδημιολόγους προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα και αν χρειαστεί θα παρθούν μέτρα ούτως ώστε να μην επιφορτιστούν περαιτέρω τα νοσηλευτήρια.

Σε δηλώσεις της, η Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας - Αμμοχώστου Δρ Αμαλία Χατζηγιάννη ανέφερε ότι παρατηρείται καθημερινά αύξηση στις εισαγωγές ενώ γίνεται ανακατανομή του προσωπικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE