Το πλάνο εμβολιασμού Γιαννέφσκι και το μέλλον της «διακυβέρνησης» Σοφοκλέους

Το πλάνο εμβολιασμού Γιαννέφσκι και το μέλλον της «διακυβέρνησης» Σοφοκλέους

Έχει λεχθεί επανειλημμένα, ότι αν είχε δικαίωμα ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι να κάνει απεριόριστο αριθμό μετεγγραφών, θα έλεγε στην διοίκηση να του φέρει διψήφιο αριθμό παιχτών.

Μόνο που τον Γενάρη, υπάρχει δικαίωμα για μόνο 4 μετεγγραφές. Ο Βορειο-Μακεδόνας τεχνικός, πάνω- κάτω έχει καταλήξει στις θέσεις των παιχτών, που θα «εμβολιάσει» την ομάδα, με στόχο να την καταστήσει πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Θα ήταν έκπληξη να μην θέλει «εννιάρι», αφού κανείς από τους υπάρχοντες (Μπεραχίνο και Τσέποβιτς), μέχρι στιγμής δεν έχει «τρομάξει» τις αντίπαλες άμυνες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE