ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμικό παρών από τους κάτοχους αξιογράφων - «Ένα μεγάλο μπράβο σε εσάς τους γνωστούς μαχητές»

Δυναμικό παρών από τους κάτοχους αξιογράφων - «Ένα μεγάλο μπράβο σε εσάς τους γνωστούς μαχητές»

Βροντερό παρών έδωσαν χθες (1/12) οι κάτοχοι αξιογράφων, έξω από το κανάλι του Omega, όπου διεξήχθη το δεύτερο διακαναλικό debate.

Η διαμαρτυρία κύλησε ομαλά με την παρουσία της Αστυνομίας, παρόλο που σε κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι με την άφιξη των τριών υποψήφιων Προέδρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, κ. Σταύρος Γιαλλουρίδης, μίλησε προ ημερών στο ThemaOnline λέγοντας πως «εδώ και μήνες προσπαθούμε να συναντηθούμε τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον Κεντρικό Τραπεζίτη παρ’ όλα αυτά, αποφεύγουν να μας συναντήσουν.

Ξεκινάμε με την εν λόγω διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του debate όμως, θα ακολουθήσουν κι άλλες, και έξω από το Προεδρικό και έξω από την Κεντρική Τράπεζα και έξω από τη Γενική Εισαγγελία. Αυτή τη στιγμή αναμένουμε και τη θετική απάντηση των κουρεμένων καταθετών για συμμετοχή τους, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας. Αρκετά, μια χούφτα επαγγελματιών πολιτικών να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς», κατέληξε.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Ο κ. Γιαλλουρίδης προέβη σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής (1/12) διαμαρτυρίας αναφέροντας ότι «ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσάς τους γνωστούς μαχητές που πάλι ήσασταν στο δρόμο να αγωνίζεστε για τις χιλιάδες κατόχους αξιογράφων που η συντριπτική πλειοψηφία ποτέ δεν μας στήριξε… παρά μόνο μας παρακολουθούν από τον καναπέ τους αναμένοντας να πάρουν και αυτή το μερίδιο αν πετύχουμε τους αγώνες που δίνουμε.

Αυτοί είσαστε ! Περιμένετε  πάντα τους λίγους αγνούς «επαναστάτες» να θυσιάζονται για εσάς που δεν κάνετε τίποτα.

Αναφέρομαι για να μην παρεξηγηθώ  στις χιλιάδες κατόχων αξιογράφων που δεν πάτησαν ΠΟΤΕ το πόδι τους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας μας..» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top