Οι Τζιχαντιστές κατεδάφισαν το Ολυμπιακό Στάδιο του Ιράκ (φωτο)

Οι Τζιχαντιστές κατεδάφισαν το Ολυμπιακό Στάδιο του Ιράκ (φωτο)

Σοκάρουν οι πληροφορίες ανθρώπων της υπηρεσίας ασφαλείας του Ιράκ, σύμφωνα με τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε το Ολυμπιακό στάδιο στην πόλη Ραμάντι, που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα από τη Βαγδάτη.

Για την κατεδάφισή του χρησιμοποίησαν 3.5 τόνους εκρηκτικά. Άλλωστε, έχουν τοποθετήσει περιμετρικά της πόλης κι άλλους τόνους εκρηκτικών που θα ενεργοποιηθούν σε απόπειρα κατάληψης της πόλης από τις ιρακινές δυνάμεις.

Το Ολυμπιακό Στάδιο είχε κατασκευασθεί κατά το ήμισυ και θα φιλοξενούσε 35.000 φιλάθλους.

Η κυβέρνηση του Ιράκ σκόπευε να δαπανήσει 100 εκατομμύρια δολάρια και εκτός των άλλων θα υπήρχε στο χώρο ένα Ολυμπιακό χωριό, ξενοδοχείο, βιβλιοθήκες και κέντρο Τύπου!

Οι Τζιχαντιστές κατεδάφισαν Ολυμπιακό Στάδιο του Ιράκ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE