Οι Τζιχαντιστές κατεδάφισαν το Ολυμπιακό Στάδιο του Ιράκ (φωτο)

Οι Τζιχαντιστές κατεδάφισαν το Ολυμπιακό Στάδιο του Ιράκ (φωτο)

Σοκάρουν οι πληροφορίες ανθρώπων της υπηρεσίας ασφαλείας του Ιράκ, σύμφωνα με τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε το Ολυμπιακό στάδιο στην πόλη Ραμάντι, που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα από τη Βαγδάτη.

Για την κατεδάφισή του χρησιμοποίησαν 3.5 τόνους εκρηκτικά. Άλλωστε, έχουν τοποθετήσει περιμετρικά της πόλης κι άλλους τόνους εκρηκτικών που θα ενεργοποιηθούν σε απόπειρα κατάληψης της πόλης από τις ιρακινές δυνάμεις.

Το Ολυμπιακό Στάδιο είχε κατασκευασθεί κατά το ήμισυ και θα φιλοξενούσε 35.000 φιλάθλους.

Η κυβέρνηση του Ιράκ σκόπευε να δαπανήσει 100 εκατομμύρια δολάρια και εκτός των άλλων θα υπήρχε στο χώρο ένα Ολυμπιακό χωριό, ξενοδοχείο, βιβλιοθήκες και κέντρο Τύπου!

Οι Τζιχαντιστές κατεδάφισαν Ολυμπιακό Στάδιο του Ιράκ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.