Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Η FIFA μελετά ήδη τη φόρμουλα διεξαγωγής του επόμενου Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026 και σύμφωνα με τον Guardian εξετάζει το "σενάριο" σχηματισμού 12 ομίλων των τεσσάρων ομάδων.

Κι ενώ το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ βρίσκεται σε εξέλιξη και μπήκε το Σάββατο (3/12) στη νοκ-άουτ φάση, η FIFA ήδη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην επόμενη διοργάνωση.

Διάβαστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE