Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Η FIFA μελετά ήδη τη φόρμουλα διεξαγωγής του επόμενου Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026 και σύμφωνα με τον Guardian εξετάζει το "σενάριο" σχηματισμού 12 ομίλων των τεσσάρων ομάδων.

Κι ενώ το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ βρίσκεται σε εξέλιξη και μπήκε το Σάββατο (3/12) στη νοκ-άουτ φάση, η FIFA ήδη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην επόμενη διοργάνωση.

Διάβαστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.