Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Η FIFA μελετά ήδη τη φόρμουλα διεξαγωγής του επόμενου Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026 και σύμφωνα με τον Guardian εξετάζει το "σενάριο" σχηματισμού 12 ομίλων των τεσσάρων ομάδων.

Κι ενώ το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ βρίσκεται σε εξέλιξη και μπήκε το Σάββατο (3/12) στη νοκ-άουτ φάση, η FIFA ήδη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην επόμενη διοργάνωση.

Διάβαστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE