Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Μουντιάλ 2026: Σκέψεις της FIFA για νέο φορμάτ με 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων

Η FIFA μελετά ήδη τη φόρμουλα διεξαγωγής του επόμενου Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό το 2026 και σύμφωνα με τον Guardian εξετάζει το "σενάριο" σχηματισμού 12 ομίλων των τεσσάρων ομάδων.

Κι ενώ το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ βρίσκεται σε εξέλιξη και μπήκε το Σάββατο (3/12) στη νοκ-άουτ φάση, η FIFA ήδη έχει στραμμένο το βλέμμα της στην επόμενη διοργάνωση.

Διάβαστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE