Λεμεσός: Πληροφορίες περί 47 κατηγοριών στους ύποπτους για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων

Λεμεσός: Πληροφορίες περί 47 κατηγοριών στους ύποπτους για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά την γνωστή υπόθεση στη Λεμεσό που αφορά σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία για παραπομπή (ή όχι) στο κακουργιοδικείο των υπόπτων, γνωστοποιήθηκε ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των τριών εκ των τεσσάρων υπόπτων (πατέρας, μάνα, μεγάλος γιος) για νομική αρωγή.

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να τους εκπροσωπήσει ο δικηγόρος από τη Λάρνακα Κωνσταντίνος Νταμπούρλας.

Η διαδικασία αναβλήθηκε ήδη δυο φορές, την πρώτη λόγω ανασφάλειας (ήταν τεταμένο το κλίμα), ενώ τη δεύτερη επειδή παραιτήθηκε ο δικηγόρος των τριών μελών της οικογένειας.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να απαγγελθούν στους υπόπτους συνολικά 47 κατηγορίες.

Η κοινότοπη φράση «δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» ταιριάζει γάντι και αυτή τη φορά. Στους χώρους μέσα και έξω του δικαστηρίου βρίσκονται πολλοί αστυνομικοί, συγγενείς των φερόμενων θυμάτων, αλλά και μέλη οργανώσεων.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.