Λεμεσός: Πληροφορίες περί 47 κατηγοριών στους ύποπτους για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων

Λεμεσός: Πληροφορίες περί 47 κατηγοριών στους ύποπτους για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά την γνωστή υπόθεση στη Λεμεσό που αφορά σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων.

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία για παραπομπή (ή όχι) στο κακουργιοδικείο των υπόπτων, γνωστοποιήθηκε ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των τριών εκ των τεσσάρων υπόπτων (πατέρας, μάνα, μεγάλος γιος) για νομική αρωγή.

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, αναμένεται να τους εκπροσωπήσει ο δικηγόρος από τη Λάρνακα Κωνσταντίνος Νταμπούρλας.

Η διαδικασία αναβλήθηκε ήδη δυο φορές, την πρώτη λόγω ανασφάλειας (ήταν τεταμένο το κλίμα), ενώ τη δεύτερη επειδή παραιτήθηκε ο δικηγόρος των τριών μελών της οικογένειας.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να απαγγελθούν στους υπόπτους συνολικά 47 κατηγορίες.

Η κοινότοπη φράση «δρακόντεια μέτρα ασφαλείας» ταιριάζει γάντι και αυτή τη φορά. Στους χώρους μέσα και έξω του δικαστηρίου βρίσκονται πολλοί αστυνομικοί, συγγενείς των φερόμενων θυμάτων, αλλά και μέλη οργανώσεων.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE