ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα: Σβήνει από πρακτικά της Βουλής χαρακτηρισμούς Σαββίδη κατά Προέδρου ΚΟΑ – «Να τον χαίρεστε, να πάει σπίτι του να ησυχάσουμε»

Αννίτα: Σβήνει από πρακτικά της Βουλής χαρακτηρισμούς Σαββίδη κατά Προέδρου ΚΟΑ – «Να τον χαίρεστε, να πάει σπίτι του να ησυχάσουμε»

Την έντονη αντίδραση της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, προκάλεσαν αναφορές του Βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χρύσανθου Σαββίδη, κατά του Προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ζητώντας όπως αυτές διαγραφούν από τα πρακτικά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαββίδης στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό και αναφερόμενος σε αθλητικές υποδομές και στην αξιοποίηση υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, όπως το ιστορικό Ιακώβειο Στάδιο, είπε: «Δυστυχώς, ο ΚΟΑ δεν θέλει να αναδείξει την Ολυμπιακή Παιδεία. Από την άλλη, όμως, δεν έχει κανένα πρόβλημα ο ΚΟΑ και ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, να σπαταλήσει 40 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση νέου σταδίου. Του αρέσουν του κ. Μιχαηλίδη να κόβει κορδέλες. Είναι πρώτος, είναι ιδανικός, είναι μοναδικός. Αλλά στο Ιακώβειο Στάδιο να έρθει, που είναι ένα σχολείο, δεν ενδιαφέρεται, δεν έρχεται να το επισκεφθεί», πρόσθεσε.

Με βάση τα πιο πάνω, ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ επεσήμανε και τα εξής: «Και να το πω ευθέως και ευθαρσώς: Για μας τους Παφίτες, ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης είναι ο χειρότερος Πρόεδρος του Οργανισμού που πέρασε στην ιστορία και να τον χαίρεστε. Δεν τον θέλουμε κι ελπίζουμε να πάει σπίτι του να ησυχάσουμε εμείς ως Παφίτες».

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Σαββίδη, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού είπε ότι ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ μίλησε ακριβώς 15 λεπτά -όσος και ο χρόνος που είχε-, απευθυνόμενη προς τη Γραμματεία του Σώματος, ανέφερε: «Θα παρακαλέσω από τα πρακτικά να διαγραφούν προσωπικοί χαρακτηρισμοί για τον κ. Μιχαηλίδη. Είναι στην εξουσία και στη δικαιοδοσία της Προέδρου της Βουλής και είναι ενάντια στους Κανονισμούς. Για τα υπόλοιπα ας κρίνουν οι πολίτες».

Δείτε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του Βουλευτή του ΔΗΚΟ και την αντίδραση της Προέδρου της Βουλής:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top