Να μπει με το δεξί στον Β’ γύρο – Το πιθανό πλάνο του Φερέρα

Να μπει με το δεξί στον Β’ γύρο – Το πιθανό πλάνο του Φερέρα

Στις 17:00 η Ομόνοια υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακας στο Τσίρειο για την 14η αγωνιστική, με στόχο να πάρει ρεβάνς από την νίκη του Ακρίτα στον πρώτο γύρο, αλλά και να ανέβει στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Η ομάδα των πρασίνων προέρχεται από διπλή νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα -μία στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο-, επομένως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

Μέλημα της Λευκωσιάτικης ομάδας είναι να κάνει αυτό που δεν έκανε στον πρώτο γύρο, δηλαδή να μπει με το δεξί. Επομένως, αυτό είναι το μόνο διέξοδο της Ομόνοιας εάν και εφόσον θέλει να διεκδικήσει εισιτήριο για την Ευρώπη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE