Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) το τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στη 2η θέση και να βρεθούν στο -1 από την κορυφή. Με τον πόντο που πήραν, ανέβηκαν στους 30 και παραμένουν τέταρτοι.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ έκανε βήμα... σημειωτόν, αφού από τους 14 ανέβηκε στους 15, όσους έχει και η Καρμιώτισσα, είναι στην 9η θέση και στο -7 από την εξάδα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE