Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) το τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στη 2η θέση και να βρεθούν στο -1 από την κορυφή. Με τον πόντο που πήραν, ανέβηκαν στους 30 και παραμένουν τέταρτοι.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ έκανε βήμα... σημειωτόν, αφού από τους 14 ανέβηκε στους 15, όσους έχει και η Καρμιώτισσα, είναι στην 9η θέση και στο -7 από την εξάδα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.