Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Έμειναν στο μηδέν ΑΕΛ και Άρης στο... αποχαιρετιστήριο τους παιχνίδι στο Τσίρειο

Ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) το τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι "πράσινοι" έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στη 2η θέση και να βρεθούν στο -1 από την κορυφή. Με τον πόντο που πήραν, ανέβηκαν στους 30 και παραμένουν τέταρτοι.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ έκανε βήμα... σημειωτόν, αφού από τους 14 ανέβηκε στους 15, όσους έχει και η Καρμιώτισσα, είναι στην 9η θέση και στο -7 από την εξάδα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αγώνα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.