ΚΥΠΡΟΣ

Αβέρωφ για την Κύπρο της αριστείας: Η χώρα μας να γίνει μια από τις καλύτερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου

Αβέρωφ για την Κύπρο της αριστείας: Η χώρα μας να γίνει μια από τις καλύτερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου

Το CYENS Center of Excellence επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου με τους συνεργάτες του και στην παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Γιωρκάτζη.

Ο κ. Νεοφύτου δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Είναι με μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αριστείας στον τόπο μας. Να συγχαρώ τον Δήμο, τα τρία κρατικά Πανεπιστήμια και όλους τους συντελεστές. Η χώρα μας έχει μεγάλες δυνατότητες. Η Ευρώπη έχει 25 κέντρα αριστείας, τα έξι από αυτά βρίσκονται στην πατρίδα μας. Αυτό είναι μια απόδειξη ότι μπορούμε να φτιάξουμε ακόμη πιο καλή την πατρίδα μας. Με τεράστιες δυνατότητες, τα δυνατά μυαλά του του τόπου μας μέσα από σωστές πολιτικές. Γι’ αυτό θα επαναλάβω το δικό μου όραμα. Με μια αυτοπεποίθηση ότι μπορούσε να το κάνουμε πράξη.

Η χώρα μας να γίνει μια από τις καλύτερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Να’ ναι η Κύπρος της Αριστείας, των ΑΑΑ, όχι μόνο στην αξιολόγηση της οικονομίας, στην ποιότητα των ανθρώπων της στα αποτελέσματα της δουλειάς της αλλά και πρωτίστως στη προστιθέμενη αξία για τον κάθε Κύπριο πολίτη. Μπορούμε τις γερές βάσεις που βάλαμε την τελευταία δεκαετία να τις εκμεταλλευτούμε για να απογειώσουμε τον τόπο μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top