Συστάσεις Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων ενόψει Αρχιεπισκοπικών – Να μην αναφωνείται μεγαλοφώνως ο αριθμός ταυτότητας

Συστάσεις Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων ενόψει Αρχιεπισκοπικών – Να μην αναφωνείται μεγαλοφώνως ο αριθμός ταυτότητας

Οι συστάσεις του Γραφείου της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αναφορικά με τις προηγούμενες πολιτειακές εκλογές ισχύουν και για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές.

«Ενόψει των επικείμενων Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, θεωρώ χρήσιμο να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, ότι ισχύουν κατ’ αναλογία οι συστάσεις του Γραφείου μου αναφορικά με προηγούμενες Πολιτειακές Εκλογές», αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου.

Ιδιαίτερη μνεία, σημειώνει, γίνεται αναφορικά με την αναφώνηση του αριθμού δελτίου ταυτότητας, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, από τους υπαλλήλους της εκλογικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η Επίτροπος, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας των ψηφοφόρων δεν θα αναφωνείται μεγαλοφώνως, καθ’ ότι αυτό ελλοχεύει κινδύνους κοινοποίησής του σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Προσθέτει, τέλος, ότι κατά την ημέρα των εκλογών, λειτουργοί του Γραφείου της και η ίδια θα επισκεφθούν εκλογικά κέντρα για έλεγχο της συμμόρφωσης με τα πιο πάνω.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect