LIFESTYLE

Τζόνι Ντεπ: Φοράει ξανά τη στολή του Τζακ Σπάρροου για καλό σκοπό

Τζόνι Ντεπ: Φοράει ξανά τη στολή του Τζακ Σπάρροου για καλό σκοπό

Ίσως να παραμένει αμφίβολο το αν θα δούμε τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του αγαπημένου πειρατή, Τζακ Σπάρροου, όμως ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φόρεσε ξανά τη στολή του, αυτή τη φορά για καλό σκοπό.

Η Disney διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του, όταν κυκλοφόρησαν οι καταγγελίες της Άμπερ Χερντ εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση, ακυρώνοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά σε ταινία του δημοφιλούς franchise «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

 

Όταν τελικά, αποδείχθηκε η αθωότητά του, η εταιρεία παραγωγής του πρότεινε εκ νέου μια συνεργασία, με εκείνον να αρνείται κατηγορηματικά, θιγμένος που δεν άκουσαν την πλευρά του εξ' αρχής.

Ωστόσο, ο ηθοποιός φόρεσε ξανά την στολή του πειρατή κι ο λόγος ήταν πιο σημαντικός. Αφορά τον Κάπτεν Κόρι, ένα 10χρονο παιδί που πάσχει από το σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής κοιλίας και δυστυχώς, η κατάστασή του πλέον, δεν είναι θεραπεύσιμη.

 

Ο Τζόνι Ντεπ λοιπόν, τον βοήθησε να πραγματοποιήσει την τελευταία του ευχή και να φτάσει τους 100.000 συνδρομητές στο κανάλι του «Kraken the Box» στο YouTube. Ο ηθοποιός μεταμφιέστηκε στον αγαπημένο ήρωα του Κόρι και όχι μόνο του έστειλε ένα βίντεο, αλλά τον κάλεσε για να μιλήσουν τηλεφωνικώς. Η χαρά του παιδιού ήταν απερίγραπτη, ενώ το κανάλι του αυτή τη στιγμή μετρά 178.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top