ΤΖ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Δεν έχουμε εμμονή με τον Χριστοδουλίδη, αλλά εκείνος με τον ΔΗΣΥ» - «Δεν θα τον υποστηρίξουμε με τίποτα»

ΤΖ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Δεν έχουμε εμμονή με τον Χριστοδουλίδη, αλλά εκείνος με τον ΔΗΣΥ» -  «Δεν θα τον υποστηρίξουμε με τίποτα»

The Break με την Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου! H εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου σε ένα Break από τις προεκλογικές υποχρεώσεις αλλά όχι από την προεκλογική συζήτηση.

Πως κατέληξε σ’ αυτή τη θέση, έχασε κάποιο στοίχημα, τράβηξε το κοντό σπίρτο;

Πόσο δύσκολο είναι να πουλήσεις τον Αβέρωφ για πρόεδρο όταν είναι ολοφάνερο πως δεν αγοράζει ψυχή; Γιατί αυτή η εμμονή με τον Νίκο Χριστοδουλίδη; Κάνει ο Αβέρωφ προεκλογικό αγώνα μόνο για τους Συναγερμικούς;

Θα είναι παρούσα στην πολιτική μετά τις εκλογές; Αυτές και άλλες προβοκατόρικες ερωτήσεις με απαντήσεις που δικαιώνουν απόλυτα τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ που την επέλεξε για τη θέση!

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE