ΤΖ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Δεν έχουμε εμμονή με τον Χριστοδουλίδη, αλλά εκείνος με τον ΔΗΣΥ» - «Δεν θα τον υποστηρίξουμε με τίποτα»

ΤΖ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Δεν έχουμε εμμονή με τον Χριστοδουλίδη, αλλά εκείνος με τον ΔΗΣΥ» -  «Δεν θα τον υποστηρίξουμε με τίποτα»

The Break με την Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου! H εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου σε ένα Break από τις προεκλογικές υποχρεώσεις αλλά όχι από την προεκλογική συζήτηση.

Πως κατέληξε σ’ αυτή τη θέση, έχασε κάποιο στοίχημα, τράβηξε το κοντό σπίρτο;

Πόσο δύσκολο είναι να πουλήσεις τον Αβέρωφ για πρόεδρο όταν είναι ολοφάνερο πως δεν αγοράζει ψυχή; Γιατί αυτή η εμμονή με τον Νίκο Χριστοδουλίδη; Κάνει ο Αβέρωφ προεκλογικό αγώνα μόνο για τους Συναγερμικούς;

Θα είναι παρούσα στην πολιτική μετά τις εκλογές; Αυτές και άλλες προβοκατόρικες ερωτήσεις με απαντήσεις που δικαιώνουν απόλυτα τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ που την επέλεξε για τη θέση!

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η επίσημη ενημέρωση της Ολομέλειας από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις επιβεβαίωσε και θεσμικά την  πολιτική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE