«Τσέπωσε» 46 χιλιάδες από εταιρεία στην οποία εργαζόταν - Συνελήφθη 50χρονη

«Τσέπωσε» 46 χιλιάδες από εταιρεία στην οποία εργαζόταν - Συνελήφθη 50χρονη

Υπόθεση απάτης και κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που φέρεται να αποσπάστηκε από τραπεζικό λογαριασμό εταιρείας, διερευνά η Αστυνομία.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα, γυναίκα ηλικίας 50 ετών, εργαζόμενη στην εταιρεία.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε τον Νοέμβριο, στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από τον διευθυντή εταιρείας που εδρεύει στη Λευκωσία, μετά από έλεγχο που ο ίδιος προέβη στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, διαπίστωσε ότι αριθμός τραπεζικών επιταγών που εκδόθηκαν από την εταιρεία, ωστόσο δεν συσχετίζονται με τα έξοδα της, εξαργυρώθηκαν στο όνομα της 50χρονης εργαζόμενης στην εταιρεία. Το συνολικό ποσό που φέρεται να αποσπάστηκε ανέρχεται στις 46,222 ευρώ.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης της 50χρονης ύποπτης, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, χθες το απόγευμα. Ανακρινόμενη η ίδια φέρεται να ομολόγησε την απάτη και κλοπή του χρηματικού ποσού.

Η 50χρονη τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: