The Break με τη Θεανώ Καλαβανά

The Break με τη Θεανώ Καλαβανά

Η νέα πρόεδρος του ΟΠΕΚ θα του αλλάξει τα πετρέλαια;

Η Θεανώ Καλαβανά μιλάει στο The Break για το νέο της πόστο, τον εκσυγχρονισμό ενός φορέα με φλύαρο παρελθόν, την κληρονομιά του Γιάννου Κρανιδιώτη, την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το κενό σοσιαλδημοκρατίας στην Κύπρο και αν μπορεί να γεννηθεί μέσα από τον ΟΠΕΚ μια νέα πολιτική δύναμη.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE