ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Πέθανε ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς: Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Βαρύ πένθος στο σερβικό και το ιταλικό ποδόσφαιρο καθώς έφυγε από τη ζωή ο Σίνισα Μιχαήλοβιτς. Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είχε νικήσει δύο φορές την λευχαιμία και είχε επιστρέψει στον τελευταίο πάγκο της καριέρας του, αυτόν της Μπολόνια, όμως τα νέα είναι πολύ άσχημα καθώς σε ηλικία 53 ετών έχασε τη μάχη.

Βοϊβοντίνα, Ερυθρός Αστέρας, Σαμπντόρια, Ρόμα, Ιντερ, Λάτσιο ήταν οι ομάδες που έπαιξε στην καριέρα του, ενώ ως προπονητής είχε τα ηνία των Κατάνια, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Εθνική Σερβίας, Μίλαν, Τορίνο.

Ο Μιχαΐλοβιτς έπαιξε κάτι λιγότερο από 600 ματς με συλλόγους στην καριέρα του και πέτυχε 99 γκολ κυρίως με εκτελέσεις φάουλ, στις οποίες ήταν ένας από τους 2-3 καλύτερους όλων των εποχών. Πέρα από τεχνικός, υπηρέτησε την Εθνική Σερβίας και ως παίκτης πραγματοποιώντας 63 εμφανίσεις και σκοράροντας 10 φορές.

Πρωτάθλημα με την Βοϊβοντίνα, Κύπελλο Πρωταθλητριών και Διηπειρωτικό με τον Ερυθρό Αστέρα, πρωτάθλημα, κύπελλο, Super Cup Ιταλίας, Κύπελλο Κυπελλούχων, ευρωπαϊκό Super Cup με την Λάτσιο και πρωτάθλημα, κύπελλο, Super Cup ήταν οι τίτλοι που κατέκτησε στην Σερβία και την Ιταλία τις μοναδικές χώρες που αγάπησε και έπαιξε.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top